Royal Rangerji smo protestantski skavti, ki se najraje družimo v naravi. Tam se učimo osnovnih veščin za bivanje na prostem (sekamo, žagamo, kurimo, na ognju pripravljamo hrano, šotorimo, vežemo, raziskujemo, plezamo …). Ob vsem tem pa se urimo v spoštovanju, spodbujanju, medsebojni pomoči, iskrenosti, saj črpamo osnove za naše delovanje iz Biblije.

Ker že od ranega otroštva svoj prosti čas preživljamo v naravi (brez prekomerne uporabe elektronskih naprav) in se razvijamo v zrele, delovne, odgovorne, moralne in Bogu predane ljudi, ni čudno, da zrastejo pri nas iz malih otrok veliki voditelji.

V Sloveniji deluje več rodov Royal Rangerjev, ki so med seboj tesno povezani in s katerimi doživimo vrhunec leta na vseslovenskem rangerskem taboru. To je čas za še bolj odštekane in nepozabne avanture, edinstvena prijateljstva in nadnaravna doživetja.

RR rod Maribor se srečuje vsako 2. in 4. soboto v mesecu v stražunskem gozdu med 9. in 12. uro. Vabljeni so otroci, stari med 5. in 15. let, ki obožujejo pustolovščine in so radi nenehno v gibanju (torej so takšni, kot mi).

Naša srečanja (in vse morebitne spremembe) lahko spremljate na Facebook strani Royal Rangers Maribor, za več vprašanj pa smo vam na voljo na royalrangers.maribor@gmail.com ali telefonu 031 703 569 (Nina Čižič).

Vabljeni!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Tako torej vse, kar hočete, da bi ljudje storili vam, tudi vi storite njim!

– Zlato pravilo Royal Rangerjev Mt 7,12

Prihajajoči dogodki