Smo generacija najstnikov in mladih, pozvani k življenju v svobodi, življenju z namenom, in da stojimo trdno, kajti Duh, ki živi v nas, je večji od tega v svetu! Združuje nas odrešujoča milost, upanje, veselje, prihodnost in moč v Jezusu.

#NajMladi želimo biti odraz resničnega Boga in prinesti njegovo veličino in slavo med vse, ki ga iščejo. Želimo, da bi še mnogi mladi doživeli, kar smo izkusili sami; srečanje z Avtorjem zemlje in neba, s Tistim, ki je prevzel nase vso našo krivdo, ker nas neizmerno ljubi in nam obljublja, da bo z nami vse dni. Vemo, da ima za današnjo generacijo pripravljeno mnogo mnogo več kot lahko ponudi ta svet!

Smo prijatelji, družimo se, spodbujamo drug drugega, na naših srečanjih predelujemo zanimive teme, ustvarjamo glasbo in skupaj rastemo. Čas si vzamemo tudi za piknike, družabne igre, aktivnosti v naravi, kavo, sladoled … Verjamemo, da lahko skozi glasbo, slavljenje, spoznavanje Biblije in druženje mnogo mladih spozna svežino in osvoboditev, ki prihaja od Boga.

Srečanja so namenjena najstnikom in mladim od 12 do 30 let.

NajMladi srečanja bodo potekala vsak petek ob 20. uri.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Srečanja bodo potekala vsak petek ob 20. uri.

(Kontakt: Tina ‭+386 31 732 918‬)

Prihajajoči dogodki

Poletni najstniški tabor – NajTABOR24!

8 julija ob 17:00 - 13 julija ob 13:00

Poletni mladinski tabor24: V svetu, ne od sveta

18 julija ob 17:00 - 21 julija ob 13:00