Loading dogodki

Vabilo na konferenco Čuvar brata svoga 2022

Dragi bratje,

Milost in mir od Boga, našega Očeta in našega edinega Gospoda Jezusa Kristusa naj vas spremljata. Veselimo se, da vas lahko obvestimo ter povabimo na enajsto konferenco za brate »Čuvar brata svoga«, ki bo prvič v Črni Gori, v letovišču Ivanova Korita, na gori Lovčen.

Pretekla leta, na prejšnjih zbiranjih smo doživeli veliko Božjih blagoslovov ter Njegovo mogočno delovanje v življenjih in srcih prisotnih mož. V skladu z Božjo vizijo in plani, verujemo, da moramo nadaljevati z zbiranjem bratov in vlaganjem v duhovno izgradnjo moškega dela Kristusovega telesa v naši regiji.  Kakor vsi narodi, tudi črnogorski narod potrebuje Gospoda Jezusa Kristusa bolj kot vse drugo. Prepričani smo, da bo tudi to srečanje moških, sledilcev Jezusa Kristusa vsem na velik blagoslov. Prav posebej se veselimo, da bomo na blagoslov Gospodovi cerkvi v Črni Gori.

Tema konference, kakor je bilo napovedano pred dvema letoma, bo BOŽJI JUNAKI – PREBOJ. Zaradi situacije s pandemijo, nam je bilo onemogočeno potovanje v Črno Goro. Tako smo to temo leta 2020 že načeli na spletnem srečanju. Verujemo, da moramo skupaj priti pred Boga in iskati v njem resnice na to temo.

Vsak moški globoko v sebi želi biti junak. Vsi imamo veliko priložnosti v življenju, da smo Božji junaki. Junaštvo v sebi zahteva odločitev, da se ne bo odstopilo od pravične Gospodove poti, ne glede na situacijo v življenju. Morda pred očmi ljudi ne bomo imeli priložnosti biti junaki, toda pred Božjimi očmi smo lahko in moramo vsi živeti življenje junaka.

Tako vas pozivamo vse pastorje ter brate, da spodbudite Božje moške v svojih skupnostih in mestih, da se udeležijo tega za Kristusovo telo v tej regiji pomembnega srečanja.

Letovišče Ivanova korita vsebuje spalnice s kapaciteto 200 oseb. Namestitev v zgradbi letovišča za vse tri dni, s polnim penzionom znaša 80 evrov.

Kraj: Črna Gora, odmaralište Ivanova korita

Prijava na konferenco.