Loading dogodki

Dragi bratje,

Milost in mir od Boga, našega Očeta in našega edinega gospoda Jezusa Kristusa naj bosta z vami.

Z veseljem vas obveščamo in vas vabimo na dvanajsto konferenco bratov iz regije »Varuh svojega brata«, ki se bo že drugič zaporedoma odvila v Črni gori, v letovišču Ivanova korita, na gori Lovćen.

Minula leta smo na preteklih srečanjih doživeli veli Božje blagoslove in Njegovo močno delovanje v življenju in srcih pristonih mož. V skladu z Božjo vizijo in načrti verujemo, da moramo nadaljevati z zbiranjem bratov in vlaganju v duhovno izgradnjo moškega dela Kristusovega telesa iz naše regije.

Tema tokratnega srečanje bo SVETOST. Sveto Pismo povzdiguje Božjo svetost, kot Njegovo najveličastnejšo lastnost. Bog je svet in tudi Njegov narod je svet narod. Božja svetost, naša svetost, praktična svetost, poziv k posvečenju v poslednjih dneh, vse to so resnice, ki se jim bomo skupaj posvetili pred Bogom. Nebeškemu Očetu in Gospodu Jezusu Kristusu želimo pokazati, da ne želimo biti samo blagoslovljeni, duhovno močni in čvrsti, temveč želimo zanj biti tudi sveti možje ter drug drugemu sveti bratje.

Tako vas vabimo vse pastorje in brate, da spodbudijo moške v svojih skupnostih in mestih, da se udeležijo tega tako pomembnega srečanja za Kristusovo telo v tej regiji.

Letovišče Ivanova korita ima spalnice z kapaciteto 200 postelj. Bivanje v zgradbi letovišča za vse tri dni, polni penzion znaša 80 evrov.

 

Pomembne informacije:

Prijava in plačilo akontacije: Obvezna spletna prijava KLIKNITE TUKAJ da se prijavite ali obiščite spletno stran www.cuvarbratasvoga.com

Družinski popust za sinove mlajše od 17 let znaša 50%.

Pri spletni prijavi se plača akontacija v vrednosti 20 evrov. Prijava velja od trenutka plačila akontacije 20 evrov. Akontacija se plača na račun v svoji državi, ki je navedena spodaj v tem pismu. Pri sami registraciji se poravna preostali znesek.

Bivanje: sobe v objektu, sestavljenem od glavne zgradbe ter 4 bungalovov. Vsaka soba ima svojo kopalnico. Vse skupaj je 200 postelj v triposteljnih in štiriposteljnih sobah. Vsi, ki se boste prijavili po tem, ko se bo se zapolnilo 200 mest, se boste morali namestiti v svojem šotoru.

Registracija: registracija se prične v četrtek 15. 06. od 14.00 ure dalje.

Kotizacija:  Preostanek kotizacije se poravna pri registraciji.

Kontakt: Vsa vprašanja lahko pošljete na E-mailcuvar.brata.svoga@gmail.com ; Facebook: Čuvar brata svoga, ali se obrnete na kontaktno osebo v svoji državi.

Način plačila akontacije po državah ter kontaktna oseba:

Slovenija:

Plačajte na račun:

BC Emanuel

Si56 6100 0001 7056 245 (DELAVSKA HRANILNICA d.d.)

Namen plačila: CBS 2023.

Kontakt osebe: Srečko Kranjc

Če boste plačali za več oseb hkrati, prosim javite imena oseb na: krajnc777@gmail.com

+386 41 586 511

 

Organizacijska ekipa konference Čuvar brata svoga