Filtered by:

Pridigar: dr. Stefan Sos

Clear

dr. Stefan Sos

Dr. Stefan Šoš, ki ima sedež v Edmontonu v Alberti, je že več kot 40 let predsednik Binkoštne skupščine PAOC v Kanadi, leta 1993 pa je ustanovil "SOS Ministries International," ki se je razširila v 38 držav.

SOS Ministries International je služba, ki se čuti obvezana doseči nespreobrnjene in učiti tiste, ki so duhovno predani Jezusu Kristusu. Njihov cilj je opremiti vernike za njihovo od Boga dano nalogo. Dr. Šoš poučuje na različnih svetopisemskih šolah po vsem svetu in je tudi uveljavljen avtor.

SOS Ministries International ima tudi privilegij, da lahko sodeluje pri zagotavljanju pomoči in potrebnih finančnih sredstev revnim narodom. Služba sponzorira družine pastorjev, sirote in izobraževalne ustanove. Dr. Šoš in njegova žena Barbara bosta še naprej služila vsem narodom, kamor ju bo vodil Gospod.

Pridigas by dr. Stefan Sos

 • 10 septembra, 2023

  Pridigar: dr. Stefan Sos

  Dr. Stefan Šoš, ki ima sedež v Edmontonu v Alberti, je že več kot 40 let predsednik Binkoštne skupščine PAOC v Kanadi, leta 1993 pa je ustanovil "SOS Ministries International," ki se je razširila v 38 držav. SOS Ministries International je služba, ki se čuti obvezana doseči nespreobrnjene in učiti tiste, ki so duhovno predani Jezusu Kristusu. Njihov cilj je opremiti vernike za njihovo od Boga dano nalogo. Dr. Šoš poučuje na različnih svetopisemskih šolah po vsem svetu in je tudi uveljavljen avtor. SOS Ministries International ima tudi privilegij, da lahko sodeluje pri zagotavljanju pomoči in potrebnih finančnih sredstev revnim narodom. Služba sponzorira družine pastorjev, sirote in izobraževalne ustanove. Dr. Šoš in njegova žena Barbara bosta še naprej služila vsem narodom, kamor ju bo vodil Gospod.

 • 5 septembra, 2021

  Pridigar: dr. Stefan Sos

  Tema: STRAH

  Normalno je, da nas v različnih situacijah postane strah. Toda mi služimo nadnaravnemu, vsemogočnemu Bogu. Njemu lahko predamo vse in kot pravi Sveto pismo: v ljubezni ni strahu. Popolna ljubezen prežene strah. On prežene strah. Moramo se zavedati, da če je Bog na naši strani, nas ni potrebno biti strah. Njemu predajamo vse skrbi in strahove. 

Go to Top